во ,

Ако ги вратите парите, казната ќе ви биде намалена…

Мујо на суд, одговара за грабеж на банка.

Судијата му вика:


– Ако ги вратите парите, казната ќе ви биде намалена.

Мујо одговара:

– Господине судија, ако сакав да враќам пари, ќе земев кредит.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Зошто не спиеш, миличок? Што не е во ред?

Дами и господа, еден од нашите мотори откажа, меѓутоа не грижете се, имаме уште три мотори…