во ,

Ако умрам прв, ќе се ожажиш ли пак?

Реклама

Блажо и Мара пијат кафе и разговараат.

Блажо ја праша Мара:

Ако умрам прв, ќе се ожажиш ли пак?

Мара: Куќа за гледање, деца за чување, може и ќе се омажам.

Блажо: Ами, тој ќе дојде ли тука да живее?

Мара: Па каде да живее, кога ќе бидеме земени?

Блажо: И ќе спие до тебе, на моето место?


Мара: Кога сме во брак, одделно ли да спиеме?

Блажо: И ќе ги носи моите алишта ?

Мара: А, не. Тој е повисок од тебе…


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

„Слуга 2“ со Милош Биковиќ: Филмскиот хит сега и во македонските кина

Добро бе друже, пола саат збориме за жени, а ти уста не отвори!