во ,

Ало, жено… Сум го заборавил Лото ливчето дома. Ај да ги провериме бројките вака преку телефон….

– Ало, жено… Сум го заборавил Лото ливчето дома. Ај да ги провериме бројките вака преку телефон. Слушај сега добро! 1 има ли?

– Уф… има!

– 7 има ли?

– Има!

– А 9 има ли?

– Има!

– Добро е, добро е! 13 има ли?

– Има!

– Не зафркавај! 21?

– Има!

– Леле! Леле!!! А 32 има ли?

– Има! Ама прецртан е…

Што мислиш?

27 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

10 Црногорски заповеди кои ни изгледаа најоригинални

23 Деца чии родители го научиле трпението од шаолин монасите