во ,

Ало, жено… Сум го заборавил Лото ливчето дома. Ај да ги провериме бројките…

– Ало, жено… Сум го заборавил Лото ливчето дома. Ај да ги провериме бројките вака преку телефон. Слушај сега добро! 1 има ли?

– Уф… има!

– 7 има ли?

– Има!

– А 9 има ли?

– Има!

– Добро е, добро е! 13 има ли?

– Има!

– Не зафркавај! 21?

– Има!

– Леле! Леле!!! А 32 има ли?

– Има! Ама пречкртан е!

Навалица Продавница

Што мислиш?

22 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ова не е живот, ова е мака!

30 Фотографии од прекрасни соби кои ја покажуваат магијата на внатрешното уредување