во ,

Ах да го фатам мангупот, главата низ газот ќе му ја извадам….

Реклама

Мечокот си купил бурек, и отишол да си ги измие рацете, за тоа време некој му го украл бурекот.

– Ах да го фатам мангупот, главата низ газот ќе му ја извадам.

Во близина се нашла лиската.

– Лиске мори, кажувај кој ми го дрпна бурекот?

– Не го видов најдобро, ама имаше големи уши.

Во тоа време влегува зајкото дома целиот задишан:

– Брзо залижувајте ги ушите со гел, магарето гадно ќе нае*е!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Знаеш ли дека онога оџачара што ни ги чистеше оџаци на сви маало…

Гледа македонскиот песимист што се случува во државата и вели…