во ,

Ајде доаѓај дома, да не доаѓам јас таму, јасно?

Си седеле лавот и бикот и си пиеле пиво. По некое време на лавот му ѕвони мобилниот:

– Ајде доаѓај дома, да не доаѓам јас таму, јасно?

– Еве веднаш доаѓам драга.


– Е, лаве, мене така да ме вика жена ми кога сум во кафана, не би поминало тоа туку така, јас би останал со другарите да пијам до сабајле.

– Те разбирам јас тебе пријателу, ама мојата жена е лавица, a твојата крава 🙂

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се вози тип на мотор и случајно удира еден врабец во лет….

17 Среќни луѓе кои нашле вистинско богатство буквално пред носот