во ,

Ај вклучи го миксерот!

Трпана му се јавува на Трпе:

– Каде си?

– Дома, мила.

– Сигурно?

– Да.

– Ај вклучи го миксерот!

Трпе го вклучува и миксерот брчи.

Следниот ден, Трпана пак се јавува:

– Каде си?

– Дома, мила.

– Сигурно?

– Да!

– Ај пак вклучи го миксерот!

Трпе пак го вклучува и миксерот брчи.

Третиот ден Трпана решила да се врати порано дома го начекала само син и:

– Каде е татко ти?!

– Не знам, ама го зема миксерот и излезе некаде.

Што мислиш?

27 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 Генијални дизајни за кои не била штедена имагинација

22 Професионални мачки – крадци фатени на дело