во ,

Ај убавите одете лево, а паметните десно!

Ги собрал Господ народите и им вели:

– Ај убавите одете лево а паметните десно!

Ти бе Македонец, што стоиш на средина сам?!

– Е па што да правам сега дедо Боже, да зеам да се расцепам на пола?

Што мислиш?

29 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Прво треба да ги допреш сите дна…

Само у Македонија кога купуваш кондоми…