во ,

Ај уклучи ја климата, ми жеже…

Влева госпоѓа у ресторант и му вика на Блажо келнерот:

– Ај уклучи ја климата, ми жеже…

– Може, одма, нема проблем…

После 15 минути му вика:

– Де исклучи ја, ми престуди…

– Одма госпоѓо…

И така ваа побарала 5-6 пати, и Нацо го прашуе Блажо:

– Море, шо и даваш вака да те заебава, уклучи, исклучи цело време…

– Море, ни неаме клима бре…

Што мислиш?

18 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Кај го крииш швалерот мори?

17 Луѓе кои имале одличен ден сè додека не одлучиле да го променат својот имиџ