во ,

А бе како со сексот? Има ли нагон?

Реклама

Разговарат двајца пензионери:

– А бе како со сексот? Има ли нагон?

– А бе нагон има, ама погон нема.


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

13 закони од секојдневието кои важат за сите, без исклучок

Си го тинкав…