во ,

Шетет две џуџиња низ чаршија Охрид…

Шетет две џуџиња низ чаршија Охрид. Ги прашвит некој:

– А, бе кој сте вие?

– Ние сме седумте џуџиња.


– Па двајца сте.

– Ам, то е. Немат луѓе.


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

50 Пати кога луѓето се обиделе да ги модифицираат своите автомобили на најсмешни можни начини

Некое ситно типче си седело мирно на шанк и си пиело пиво…