во , ,

А бе човек, гледај како врне! А жена ми излезе без чадор!

– Колега, што ти е денес што цело време нервозно кружиш во канцеларијата? Само одиш од прозорец до прозорец!

– А бе човек, гледај како врне! А жена ми излезе без чадор!

– Е, де де… голема работа… ќе влезе на суво во некој трговски центар…

– А ти што мислиш, јас зошто се нервирам?!


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Тражу гу књигу ”Како се живи подугачко” и никако не можу да гу најду…

Што ќе бараш таму? Таквите локали се само за напалени маж… и што сакаат да гледаат женски кои им играат…