во ,

А зела Мара кравата да ја носи да ја оплодат…

Реклама

А зела Мара кравата да ја носи да ја оплодат, ама оти кравата ич не била мирна, ја зела и Ројз’то да ја придржи кравата….

Ја пуштиле кравата кај бикот, овој торкото никако да ја нарипа кравата…
Поминува половина саат, саат, овој сака, па не сака, и едно време, Мара почнала нежно да го трие бикот меѓу рогови…

Овој рипање, и за кратко време завршил работа…. Ројз’то фанала да се клешти, а Мара ја прашува:
– Што е мори, што се клештиш ѓоа не салам…
-Хахаха, е сега знам оти тате е ќелав…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Супер Попуст -30% : Најуникатните машки и женски маици во Македонија

Прилепчанец се јавува кај братучедот во Битола…