во ,

Баба влегува во автобус и му покажува на кондуктерот ученичка месечна карта…

Реклама

Баба влегува во автобус и му покажува на кондуктерот ученичка месечна карта.

Кондуктерот:

– Извинете, но ова е ученичка карта.

– Е синко, сега и ти знаеш колку долго чекав автобус – одговара бабата.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Двајца пријатели пијат во кафеана, и едниот го прашува другиот…

Во кафеана влегува црнец со голем папагал на рамото…