во ,

Баба го прашува таксистот…

Реклама

Баба го прашува таксистот:

– Колку должам за возењето?

– 10 евра бабо.

Бабата му дава 5 евра.

Таксистот вели:

– Не 5, туку 10.

Баба вели:

– Па што сакаш, и ти се возеше.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влегува Перица во автобус и возачот го прашува…

Трпе му вели на татко му…