во ,

Баба и дедо играат карти, кога на половина игра бабата ги фрла картите и вели…

Реклама

Баба и дедо играат карти, кога на половина игра бабата ги фрла картите и вели:

– Шах-мат!

Дедото вели:

– Ајде земи ги картите, не играме домино…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

По два месеци брак, Црногорка побарала развод…

Перица ѝ вели на мајка му…