во ,

Баба и дедо седат на клупа во паркот и гледаат како младите играат фудбал…

Реклама

 

Баба и дедо седат на клупа во паркот и гледаат како младите играат фудбал. Бабата воздивнува и вели:

– Се сеќаваш кога ние вака трчавме по теренот?

Дедото се насмевнува и вели:

– Се сеќавам, ама тогаш ни требаше само една топка, а сега и по две колена ни требаат!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Таткото го вози Перица во автомобилот и поминуваат покрај школото…

Студентот оди на испит, но не учел ништо…