во ,

Бабино ќе ми ја испееш Коледе ледeе ?

Бабино ќе ми ја испееш Коледе ледeе ?

– Бабо остави ме имам 23 год.

– Го вади новчаникот..

– КОЛЕДЕЕЕЕ ЛЕЕЕДЕЕЕ ПАДНАЛОООО ГРЕЕЕДЕЕЕ…

Што мислиш?

26 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Утрото на Македонец…

18 Докази дека готвачите знаат како да се шегуваат