во ,

Бармен, ќе може ли да ми дадете 300 милилитри вотка, но ставете ми ја во една чаша за сок…

Влегува еден маж во кафич и нарачува:

Реклама

– Бармен, ќе може ли да ми дадете 300 милилитри вотка, но ставете ми ја во една чаша за сок.

– Не може, чашата за сок собира точно 250 милилитри.

– Тогаш 3 вотки од по сто грама, во 3 чаши за сок, може ли?

– Да господине, веднаш…

Барменот му ги дава чашите, а муштеријата ги зема и си ги истура двете крајни во средната чаша.


Барменот:

– Вие да не сте магионичар од некој циркус?

– Не од УЈП сум…


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Замисли комшија, овој Стојан кој живее над нас, во станот има кокошарник…

На час по биологија децата учеле за печурки и учителката ги прашува децата дали знат некои видови на печурки…