во , ,

Биле три наставнички и работеле во некое село, арно ама требало да идат пеш…

Реклама

Биле три наставнички и работеле во некое село, арно ама требало да идат пеш до магистралниот пат. Пешачеле околу 2 км и најпосле стигнале до магистралниот пат. Чекале извесно време ама не поминало ништо за превоз, после неколку минути еве иде еден камион.
Застанал возачот и едната наставничка се качила во камионот а двете не.
Возачот ја прашува оваа што се качила зашто не се качуваат другите две.
Наставничката му одговорила остај ги нив едната е изгубена во просторот а другата во минатото.
Едната предава географија а другата историја.
А ти што предаваш ја прашал возачот а она одговорила јас предавам математика.
И си пресметав боље е 20 см меѓу нозе него 20 км под нозе.


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мажу, пред да умрам мора да пробам еден поголем од твојот…

Оди една жена на лекар и му се жали…