во , ,

Би сакала да е јако, но меко, нежно и стрмоглаво, да го преврти мојот внатрешен свет…


Трпе и вика на Трпана :

– Душо какво кафе сакаш?

– Би сакала да е јако но меко, нежно и стрмоглаво, да го преврти мојот внатрешен свет, да ми ги открие сите искушшенија и да ми предизвика нови чувства.

– А да ти ставам јас Tрпано тебе една ракија ?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Еве ти ја последната алиментација, однеси и ја на мајка ти…

Ако издржиш една рунда ќе добиеш 500.000 долари…