во ,

Болница, прима пациент…

Болница, прима пациент:

– Дали носиш влечки?

– Да.

– А бањарка?


– Да.

– Дали имате чаршафи?

– Да.

– Душек, ќебе и перница?

– Да.

– Во ред, тогаш можеме да те прифатиме. А каков е тој со белата престилка?

– Носам и доктор, ако случајно го немате и тоа!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Разговараат Германец, Французин и Македонец за жените…

Вози до Струмица…