во ,

Брат имам една добра и една лоша вест…

Реклама

Мујо и Хасо требало на раце да однесат замрзнувач на 10-тиот кат во една зграда. Во еден момент Мујо му рекол на Хасо:

– Брат имам една добра и една лоша вест…

– Која е добрата, а која е лошата? – прашал Хасо.

– Па добрата е дека сме на осми кат, а лошата е дека ја згрешивме зградата.


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Добродојдовте во Рајот господа! Тука не мора да се грижите за пари…

Абе брат, зошто жена ти и децата скокаат боси по снегот, што е работата…?