во ,

Брат, се заљубив!

– Брат, се заљубив!

Реклама

– Ајде бе! Во која?

– Во Ана, од Фејсбук, што ти расправав.

– Ама нели вие вчера прв пат се сретнавте во живо и тоа случајно на улица.

– Како да ти објаснам брат, девојката ги разбира сите мои проблеми. Испивме по едно кафе и ја испраќам јас, a таа ме кани да влезам на кафе, вели дека е сама дома.

Јас ѝ велам не можам, морам да одам, имам некоја важна обврска. И таа тогаш ми рече „Не се срами и моите чорапи се со дупки!“


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

На час по биологија децата учеле за печурки и учителката ги прашува децата дали знат некои видови на печурки…

Тања, касни едно парче од тортата…