во ,

Види, паѓа ѕвезда, посакај си нешто!

Вљубени дечко и девојка го гледаат ноќното небо. Наеднаш дечкото возбудено вели:

– Види, паѓа ѕвезда, посакај си нешто!


– Да се ожениш за мене!

– Ништо, ништо, авион било!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дами и господа, еден од нашите мотори откажа, меѓутоа не грижете се…

Знаеш ли дека онога оџачара што ни ги чистеше оџаци на сви маало…