во ,

Вистина ли е дека сме и продале 100 000 компјутери на Јапонија?

Еден новинар прашува министер:

– Вистина ли е дека сме и продале 100 000 компјутери на Јапонија?

– Се разбира дека е вистина! Само не на Јапонија, туку на Јамајка, и не беа компјутери туку компоти, и не ги продадовме, туку ни ги вратија.

Што мислиш?

29 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

„Дамите“ од Хрватска имаат многу „итни“ проблеми кои очигледно им се поважни и од животот

Трпе поминал два дена со својата љубовница, а и рекол на сопругата дека е по риба…