во ,

Ви џандари сте много глупи људи…


Иде џандар куде берберина. Ов`ј почнаја да га бричи и му вика:

– Ви џандари сте много глупи људи. Џандар вика:

– Mи глупи ?? Берберин му вика:

– С`г ќе ти докажу… што ми е на мене на моега татка син, а не сам ја ??

– Незнам.. одговара џандар.


– Мој брат вика берберин.

Иде џандар у станицу и на шефа му вика:

– Ми смо глупи.

Шеф љут му вика:

– Како бе ми глупи луд ли си !!!

– С`г ќе ти докажу шефе… вика џандар. Што ми е на мене на моега татка син, а не сам ја ??

– Појма немам… вика шеф.

– Па на берберина брат бе… вика џандар.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Некое ситно типче си седело мирно на шанк и си пиело пиво…

20 Урнебесни животни забележани како се глупираат наоколу