во , ,

Влав низ прозорецот го вика синот…

Влав низ прозорецот го вика синот:

– Сине ручекот е готов!


– Ручав, тате, кај Трајче.

– Абе ова не е дете, ова е златно дете.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Си оди Ристе за Германија после празнициве и на Хрватска граница оп претрес…

Воопшто не се соблекувај – му вели неговата сопруга – туку оди да го истепаш соседот…