во ,

Влегува еден дечко во аптека и прашува: „Извинете, дали имате презервативи?“

Реклама

Влегува еден дечко во аптека и прашува: „Извинете, дали имате презервативи?“ Аптекарот вели: „Секако дека имаме“. На тоа, дечкото му вели:

„Тогаш, дајте ми еден.“ Аптекарот му дава еден, и таман да му наплати дечкото му вели:

„Ма знаете, одам на вечера кај девојка ми за да се запознаам со нејзините. Она има ептен јака сестра, мислам дека и таа ќе очекува нешто од мене.

И така, аптекарот му дал уште еден презерватив. „Ма , знаете, мислам дека и мајка и очекува нешто од мене. Дајте ми цело пакетче.“

И така аптекарот му наплатил цело пакетче, и дечкото си заминал.

За време на вечерата:

Сите седнале околу масата за да се помолат пред да почнат со јадење. Но, откако целото семејство завршило со молитвата, дечкото продолжил уште да се моли.

Главното јадење поминало, а тој уште се моли. Девојка му ноншалантно го удрила под масата и му рекла:


„Добро човече, никогаш не си ми кажал дека си до толку религиозен!?“

На тоа дечкото одговорил:

„Ни ти мене не си ми кажала дека татко ти е аптекар!“


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се појавил Господ и им рекол на мажите да се постројат во две колони…

Што ќе се случи ако ја подигнеш десната нога?