во ,

Влегува каубоец во бар, нарачува виски и таман да се напие, се слуша глас…

Реклама

Влегува каубоец во бар, нарачува виски и таман да се напие, се слуша глас:

– Пази, ќе ти го земат коњот!

Овој вади пиштолите, излетува надвор и потепува све живо околу коњот.

Влегува, пак нарачува, и таман да се напие, пак истиот глас:

– Пази, ќе ти го земат коњот!

Пак вади пиштоли, излегува, потепува уште неколку луѓе, трет пат влегува, нарачува, и таман кога би требало да се слушне истиот глас, шанкеров им добацува на група луѓе што седат на маса во ќошот:

– Дечки, ај бе потивко со тоа шахот!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Светско првенствo у фудбал треба да играат Аргентина и Македонија…

Седат Трпе со татко му на маса и му вика: Море синко, глуп си ко масава…