во ,

Влегува пациент кај матичниот доктор….

Реклама

Влегува пациент кај матичниот доктор. Докторот без да го подигне погледот прашува:

– ИТП?

Пациентот молчи и се чуди.

– ИТП? – по втор пат прашува докторот.

– Ама… јас не знам што значи тоа!

– Аман бе, кога веќе ќе се научите! Име, татково име и презиме.


– А, аха… КУР.

– Штоо?!

– Кирил Узун Решков.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Слушам си паднала на возачкиот испит?!

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата