во , ,

Влегува плавуша во автобус, а полицаецот брзо станува и и го отстапува местото, а таа му вели…

Реклама

Влегува плавуша во автобус, а полицаецот брзо станува и и го отстапува местото, а таа му вели:

– Ви благодарам, навистина сте прав менаџер!

Полицаецот и одговара:

– Ништо… ви благодарам вам на континентот!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

8 Луѓе кои сега ќе размислат двапати пред да поканат некој да ги посети

Тип оди по улица и го среќава својот пријател кој го прашува…