во ,

Влегува полицаец во автобуска станица, а таму се компјутеризирано. Целиот зачуден му приоѓа…

Влегува полицаец во автобуска станица, а таму се компјутеризирано. Целиот зачуден му приоѓа на компјутерот и го прашува:

– Кога тргнува автобусот за Битола?

Реклама

Компјутерот одговара:

– Полицаецу, автобусот за Битола тргнува точно во седум и пол.

Полицаецот зачуден како компјутерот го познал, оди става перика, доаѓа до компјутерот и пак го прашува:

– Кога тргнува автобусот за Битола?

Компјутерот:

– Полицаецу, автобусот за Битола тргнува точно во седум и пол.

Полицаецот не можел да поверува како компјутерот пак го познал, оди се преоблекува, става нова перика и оди пак пред компјутерот и прашува:

– Извинете, кога тргнува автобусот за Битола?

Компјутерот:

– Полицаецу само ти зафркавај се, автобусот за Битола отиде.


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пратиле две кучиња и плавуша во вселената, им се јавуваат од Земјата и им кажуваат…

Кажете нешто да направам, ако можам да го направам ќе ве убијам, ако не можам ќе ве оставам живи…