во ,

Влегува полицаец во аптека и вели…

Реклама

Влегува полицаец во аптека и вели:

„Ве молам еден бурек со сирење.“

„Ова е аптека, а не пекара.“ – му одговора аптекарот.

Утредента истиот полицаец повторно влегува во аптеката и бара бурек.

„Човече, убаво ви кажав дека ние не продаваме бурек!“ – одговора лутиот аптекар.

Кога полицаецот излегува, аптекарот го зема телефон и му се јавува на командирот да му се пожали, а командирот на тоа му вели:

„Ако ти повторно дојде и побара бурек, ти земи ја тепсијата со целиот бурек, па удри го по глава!“


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Задоцнил Перица на час па го прашува наставничката…

Тројца затвореници ги спроведуваат во затвор…