во ,

Влегува средовечна госпоѓа во ресторан, седнува на маса, нарачува кафе…

Влегува средовечна госпоѓа во ресторан, седнува на маса, нарачува кафе и го замолува келнерот Цветко:

– Можете ли да ја вклучите климата, многу е топло.


– Може, нема проблем – вели Цветко.

По 15 минути госпоѓата повторно го повикува келнерот и го прашува:

– Можете ли да ја исклучите климата, многу е ладно.

– Може, нема проблем.

За пола саат повторно го повикува и го прашува:

– Можете ли да ја вклучите климата, многу е топло.

– Може, нема проблем.

Од соседната маса Трпе го гледа ова и го вика келнерот и го прашува:

– Зошто женава те заебава, де вклучи ја де исклучи ја климата?

А Цветко:

– А бе, јас се заебавам со неа, ние воопшто немаме клима.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Цветко отишол на скокање со подобрани, но кога дошол неговиот ред…

Трпе и Цветко се сретнуваат горе и Трпе го прашува Цветко…