во ,

Влегува човек во полициска станица и на сет глас вели: Вие полицајците се најглупи. ..

Влегува човек во полициска станица и на сет глас вели: Вие полицајците се најглупи.

На тоа се собираат сите полицајци и велат дека не е точно.

Човекот им вели ќе ви поставам три прашања доколку одговорете точно не сте глупави!


1. Што е тоа мало црвено на дрво расте?

Сите ќутат, на никој не му текнува.

Човекот: цреша.

Полицајците: Дај нешто полесно!

2. Што е тоа две мали црвени на дрво растат?

Сите ќутат, на никој не му текнува.

Човекот: две цреши.

Полицајците: Дај нешто полесно не се зафркавај!

3. Што е тоа што ја влечи коњската кола?


Сите ќутат, само еден дига рака.

Полицаецот: Да не се ТРИ ЦРЕШИ?!


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Докторе помогнете ми, ме касна пчела!

Опасност е моето второ име. Јас сум најдобриот и најавантуристичкиот фоторепортер на светот…