во , ,

Воопшто не се соблекувај – му вели неговата сопруга – туку оди да го истепаш соседот…

Реклама

Се враќа мажот дома и почнува да се соблекува.

– Воопшто не се соблекувај – му вели неговата сопруга – туку оди да го истепаш соседот.

Мажот воопшто не му ја мисли. Оди од спротива, му ѕвони на соседот и почва да го тепа уште од вратата. Се слуша викање, борба, офкање… По малку мажот се враќа и вели:

– Го истепав душо, но сепак зошто, што ти направи?

– Па што… си седам јас тука по цел ден в куќи, самичка, досадно, а тој дојде и види колкава модрица ми направи на вратот…


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влав низ прозорецот го вика синот…

Најди си љубовник и земај од него по 500 евра во месецот!