во ,

Во жестока расправија жената му вели на мажот…

Реклама

Во жестока расправија жената му вели на мажот:

– Подобро да се омажев за ѓаволот отколку за тебе!

– Е, не можеше. Бракот меѓу блиски роднини е законски забранет!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Доаѓа пијан човек дома и одеднаш се слуша БУМ…

15 Пати кога луѓето решија да споредуваат работи и ни го променија мислењето