во ,

Во кафеана влегува црнец со голем папагал на рамото…

Реклама

Во кафеана влегува црнец со голем папагал на рамото.

– Каде го најде тоа чудо?! – прашува келнерот.

– Во Африка, ги има на милиони! – одговара папагалот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Баба влегува во автобус и му покажува на кондуктерот ученичка месечна карта…

Зошто балерините танцуваат на прсти…