во ,

Во некое министерство снемало струја…

Реклама

Во некое министерство снемало струја, па министерот се појавил пред службениците.

– Денес сè ќе правите рачно – им наредил.

И тогаш сите извадиле по еден шпил карти.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

На часот по македонски јазик учениците добиле задача да напишат состав…

Влегува наставничката во училницата, држејќи ги во раце писмените задачи…