во ,

Во некоја болница секоја недела точно во 11 часот умирале пациентите во ист кревет, без оглед на нивната состојба…

Во некоја болница секоја недела точно во 11 часот умирале пациентите во ист кревет, без оглед на нивната состојба…

Лекарите станале многу загрижени поради тоа што не можат да ја утврдат причината за смртта на пациентите.

Супер Попуст -25%!

Некои дури почнале да претпоставуваат дека се појавува некоја натприодна сила во тоа време.

Еден ден, тие одлучиле да се соберат во недела во 11 часот и конечно да дознаат што се случува тоа време во собата.

Некои од нив дошле со дрвени крстови, бели лукови, со цел да се заштитат од злото.

Кога часовникот означил 11 часот, влегла чистачката во собата, го исклучила системот кој го одржува пациентот во живот, и ја вклучила правосмукалката…

Што мислиш?

27 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Може ли да одам до пекарата, ќе умрам од глад?

20 Фотографии од најтркалезните животни во светот (Не се фотошопирани)