во ,

Во шумата секоја вечер се правеле журки и сите се пијанчеле…


Во шумата секоја вечер се правеле журки и сите се пијанчеле.

И тогаш Лавот како цар на животните им забранил алкохол и секакво дружење после 20 часот.

Само медо и зајко не го вртеле два посто. Баш во тој момент додека двајцата биле заедно налетал лавот.

Медо набрзинка го спикал зајко во џеб, ама лавот ги приметил:

– “Медо ај признај дека во џебот го криеш зајко!?”

Медо тогаш со шапата силно се мавнал по џебот, го извадил Зајко:

– “Ма што збориш глупости, гледаш дека ова е налепница Плејбој за на кола!”

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

15 Случаи во кои луѓето се префрлиле на режимот „Генијалци“

17 Луѓе кои пропуштиле „мал“, но многу важен детаљ