во , ,

Врати се од куде си дошја! Пијано говедо!!!


Скара се сс девојку ми готово раскинасмо и ја се напи много и реши да ву иду дома такв пијан. Чукам ву на врата. Она ме гледа низ шпиунку и ми вика:

-Врати се од куде си дошја! Пијано говедо!!!

-Имам цвеќе за најубаву девојку на свет.

И она цела таква разнежни се отвара ги врата и вика:

-Аааа па куде е цвеќе?!

-Па куде е најубава девојка на свет?!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Оо, како ми е мило што ќе бидеме пак заедно!

Лелеееее каков виц ми кажа твоја Фата пред некој ден, уште се смеам… многу е добар!