во ,

Ги носи поштарот пензиите, а една баба неписмена секогаш става крст како потпис…

Ги носи поштарот пензиите, а една баба неписмена секогаш става крст како потпис.

Еднаш кога поштарот и ја носи пензијата, бабата наместо крст, става круг. Поштарот ја прашува:

– Бабо, со години ставаш крст, а сега круг, зошто?

– Се разведов синко, па си го вратив моминското презиме!


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Еден комшија го задева другиот…

Ги рангиравме 15-те најдобри погледи на Канскиот филмски фестивал 2024 година