во ,

Гледам внукот пак ти го оставиле на чување…

– Добар ден баба Стојно.

– Добар ден комшивке.


– Гледам внукот пак ти го оставиле на чување.

– Да, да, еве го шетам малку.

– Баба Стојно, зошто си му ги облекла чевлите на дедо Миле, не ли му малку големи?!

– Е па големи се, ама ако му облечам неговите, не можам да го стигнам!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Како си помина на скијање?

Кај си бе брат те снема. Откако излезе со онаа јаката од Инстaгрaм, се изгуби….