во ,

Гледа македонскиот песимист што се случува во државата и вели…

Гледа македонскиот песимист што се случува во државата и вели:

– Полошо не може да биде.


Оптимистот му вели:

– Може, може!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ах да го фатам мангупот, главата низ газот ќе му ја извадам….

Сине, ти што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?