во ,

Го гледаш оној на шанк?


Седат двајца каубојци во салон:

Каубој 1:

Го гледаш оној на шанк?

Каубој 2:


Кој бе, десет луѓе се?

Каубој 1:

Оној со шеширот.

Каубој 2:

Сите се со шешир

Каубој 1:

Оној што пие виски.

Каубој 2:

Сите пијат.

Се изнервирал типот и убил 9 од 10 каубои што седеле на шанкот и:

Каубој 1:

Е го гледаш ли сега оној што остана.

Каубој 2:

Е што тој?

Каубој 1:

Многу ме нервира, некој ден ќе го убијам!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Какви колачиња имате?

Здраво! Слушам си се оженил?!