во ,

Го кара таткото својот веќе возрасен и оженет син, па му вели…

Реклама

Го кара таткото својот веќе возрасен и оженет син, па му вели:

– Како не ти е срам, секојдневно трчаш по жени, а имаш деца што одат во училиште. Синот го погледнува таткото и му вели:

– Па што да правам, да ги испишам децата од училиште?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Докторе, повеќе не знам што да правам, во безизлезна ситуација сум…

Холивудска глумица му се обраќа на својот маж…