во ,

Го критикува жената мажот колку е неспособен…

Реклама

Го критикува жената мажот колку е неспособен.

– Неспособен си тотално, и отсекогаш, и сите твои се неспособни и ако би се одржувало натпреварување во неспособност, ти би освоил второ место.

– А зошто второ, зошто не прво?

– Па затоа што си неспособен.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дали ти се допаѓа мојот нов iPhone…

Полицаец, додека патролирал, видел очигледно пијан млад човек како се ниша на сред улица со клуч во рака…