во ,

Го прашуваат еден лудак што би направил кога би го пуштиле сега од лудницата…

Реклама

Го прашуваат еден лудак што би направил кога би го пуштиле сега од лудницата.

– Ќе направам чатал и ќе ги скршам сите прозорци во градот – одговара тој.

– Назад во лудница, уште шест месеци, да се опаметиш!!

По шест месеци, истиот лудак го доведуваат повторно пред комисијата. Истото прашање, што би направил кога би го пуштиле сега од лудницата.

– Па најпрво би нашол некоја работа, потоа би нашол и некој стан…

– Охо, изгледа дека овој се опаметил. Што би направил понатаму?

– Па би се оженил….

– Охо, продолжи, само продолжи, што би направил понатаму?

– Би почекал да падне ноќ и би легнал со жена ми во кревет…

– Еј луѓе, овој навистина изгледа дека се опаметил… и што би било понатаму?


– Па, полека би ѝ ги соблекол гаќичките…

– Браво, продолжи, продолжи, што би било понатаму..?

– Е, тогаш би го извлекол ластикот, ќе направам чатал и пак би ги скршил сите прозорци во градот…


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Таткото на синот студент тргнал во прва посета во градот каде што студира…

Влегува човек во ресторан со крокодил на поводник и прашува…